Vloerkleed reinigen

Aanbevolen door MARCJANSSEN en erkend door Stichting Waarborg Tapijt- & Meubel reiniging (SWTM), gespecialiseerd in het professioneel vloerkleed reinigen. Uw vloerkleed heeft u destijds gekocht voor gebruik op langere termijn en verhoogt uw wooncomfort. Echter, alles heeft zijn onderhoud nodig en wij kunnen dit onderhoud voor u uiterst vakkundig uitvoeren.

Eén van de belangrijkste onderdelen bij het reinigen van een vloerkleed is het vooraf kloppen. Wij beschikken hiervoor over een mechanische klopmachine om vloerkleden tot een breedte van 4 meter te kloppen. Binnengelopen zand, ingelopen vuil wordt radicaal verwijderd en afgezogen door een krachtige stofzuig installatie. Het is belangrijk dat het binnengelopen zand wordt verwijderd omdat dit zorgt voor versnelde slijtage.

Nagenoeg elk vloerkleed of karpet kunnen wij reinigen, zoals handgeknoopt perzisch tapijt, Berber, Nepal, Gabeh, Kelim, Nain, als ook Kinast, Carpet Sign, Van Besouw, Danskina, MID, de Millenerpoort etc. Ook een hoogpolig vloerkleed is te reinigen. Voorafgaand aan het vloerkleed reinigen wordt deze eerst mechanisch geklopt.

Bij het vloerkleed reinigen van wollen kwaliteiten gebruiken wij een speciale wolreiniger om de vuilwerende eigenschappen van de wol te herstellen. Wij reinigen ook zijden vloerkleden of een kleed waarin zijde is verwerkt. Eventuele nabehandeling van koffievlekken, wijnvlekken, theevlekken etc. zullen wij na volledige droging van uw vloerkleed of karpet uitvoeren.

Wilt u een handgeknoopt vloerkleed reinigen, zoals bijv. een Perzisch tapijt, welke door gebruik is beschadigd, dan kunnen wij dit voor u laten repareren of zelfs volledig herstellen: recht maken middels opspannen, opnieuw inknopen, opnieuw randen omwollen, kopse kanten festoneren, hardnekkige vlekken verwijderen of minder storend maken. Ook herstel van doorgelopen kleuren is vaak mogelijk. Lees verder…

Voor efficiënte routes in het ophalen en retourbezorgen van elk te reinigen vloerkleed is telefonische bereikbaarheid een must. Voor vloerkleed reinigen hebben wij momenteel ca. 5 werkdagen nodig en zijn graag behulpzaam bij verplaatsing van meubilair.
vloerkleed reinigenvloerkleed reinigen

Comments are closed